• 1. Werken bij vooruitstrevende zorginstellingen
  Als zorgprofessional bij VGGZ Care ga je in de eerste twee jaar projectmatig werken bij onze VGGZ-partners. We werken alleen samen met zorgpartners die willen veranderen en onze hulp inzetten om verder te komen. Op deze manier krijg jij de kans om je te oriënteren en ontwikkelen op verschillende inhoudelijke zorgproblematiek en zorginstellingen.
 • 2. Leren van de experts van Centrum2020
  Ervaren professionals die jou domeinoverstijgend laten denken én handelen. De samenwerking met Centrum2020 zorgt ervoor dat je de kans krijgt te leren van de beste uit het vak en je over alle specifieke expertise beschikt.
 • 3. Haal het beste uit jezelf
  De beste versie van jezelf begint met zelfinzicht. Dit is de basis om te kunnen groeien. We hebben speciaal ontwikkelde soft skills trainingen die je daarbij ondersteunen. Als mens én als zorgprofessional.
 • 4. Altijd een stap voor
  Het succes van iedere organisatie valt of staat met de mensen die er werken. We bieden inhoudelijke trainingen om de razendsnelle veranderingen in de zorg de baas te zijn. Jij tilt de samenwerking en effectiviteit van je team naar een hoger level.
 • 5. Ondersteuning door een vakinhoudelijk coach
  Opgedane kennis in de praktijk brengen lukt alleen wanneer er ook een hands on aanpak is op de vloer. Je wordt gedurende het programma begeleid door een vakinhoudelijk coach. Samen bepalen jullie jouw groeipad en ontwikkeling.
 • 6. Jij bent op je plek
  Je bent onderdeel van een hechte en groeiende community van ambitieuze zorgprofessionals, die klaar zijn voor de doelgroep van morgen en écht een verschil willen maken. Samen blazen we het stof van het huidige imago van de zorg.

Ons curriculum

Module Discovery Insights: inzicht in jezelf
Module LVB: hét fundament om te werken met de doelgroep
Module Discovery Insights: creeren van succesvolle teams
Module de-escalerend werken: creëer in iedere situatie veiligheid
Module hechting- en trauma sensitief werken: scherp je toolset aan
Module verslaving: Alcohol en drugs zijn niet meer weg te denken uit het leven in een moderne en open maatschappij als de onze
Module pedagogisch/therapeutisch leefklimaat: optimaliseer je eigen pedagogische attitude
Module 'therapeutische' gesprekvoering: ontwikkeling van softskills in persoonlijke contact
Module supervisie: verdieping van jezelf
Module intervisie: leer van elkaar
Module seksualiteit: doorbreek de taboe
Module spiritualiteit: mind and body

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by VGGZ Care

Een moment geduld aub..