Wat ons zo vernieuwend maakt? We zijn de enige partij die zorgprofessionals intensief opleidt en daarna weer laat instromen in een vast dienstverband.

Samen sterker

Door onze krachten te bundelen en te investeren in een duurzame aanpak, kunnen we de sector nieuw leven inblazen en een toekomst creëren waarin zowel medewerkers als zorgorganisaties op hun best zijn.

 

Doe je met ons mee?
Neem contact met mij op!

Investeer in een duurzame oplossing

VGGZ Care verbindt zorgprofessionals met minimaal 5–10+ jaren werkervaring op een innovatieve manier met zorginstellingen in de VG en GGZ-sector. We dagen de zorgwereld uit om anders naar de arbeidsmarkt te kijken en hiermee een oplossing te bieden voor het personeelstekort en kwaliteit te verbeteren. Wat ons zo vernieuwend maakt? We zijn de enige partij die zorgprofessionals intensief opleidt en daarna weer laat instromen in een vast dienstverband.

Zo pakken we het aan:

 • 1. Bespaar wervingskosten
  Zorgprofessionals van VGGZ Care gaan in de eerste twee jaar projectmatig werken bij jou in de organisatie. Omdat zij bij verschillende partners een kijkje in de keuken krijgen, kunnen zij zich oriënteren en ontwikkelen op andere inhoudelijke zorgproblematiek.
 • 2. Voorkom inwerk- en opleidingskosten
  Tijdens het traject worden zij door onze experts uit Centrum2020 opgeleid in de veranderde cliënt problematiek in onze sector. Deze nieuwe kennis kunnen zij meteen gebruiken op de werkvloer. Dit zorgt voor betere communicatie, sterkere teams en meer tevreden cliënten.
 • 3. Geen verloop en minder verzuim
  Na twee jaar begeleiding heeft een medewerker meer kennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen verkregen. Er is weer motivatie om onderdeel te zijn van een vast team en een diepgaande relatie met cliënten op te bouwen. Inmiddels hebben wij de zorgprofessional echt leren kennen en kunnen we met zekerheid een goede match maken. Zo leggen we het fundament voor een duurzame terugkeer bij jou of een van onze andere zorgpartners.

Onze werkwijze

 • 1. Maak kennis Als we denken dat een van onze VGGZ Care professionals goed bij jouw organisatie past, stellen we deze aan je voor.
 • 2. Aan de slag Denk jij er net zo over als wij en is er een match? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!
 • 3. Oriëntatie Onze VGGZ Care professional gaat de eerste twee jaar projectmatig aan het werk bij onder andere jouw organisatie. Gedurende deze tijd wordt hij/zij ook opgeleid door onze Centrum2020 experts.
 • 4. Terugkeer Is de samenwerking na 2 jaar leren en oriënteren zo goed bevallen dat er behoefte is aan een vast dienstverband? Dan kijken we samen of er voor de betreffende persoon de mogelijkheid is om vast onderdeel te worden van jouw team.

Ik wil in contact komen met jullie!

Alle groeikansen in één makkelijk overzicht

We willen blijven ontwikkelen. Net als jullie. Om dat zo makkelijk mogelijk te maken, verzamelen we belangrijke data binnen jouw organisatie. We maken gebruik van een uniek dashboard dat speciaal ontwikkeld is om inzicht te krijgen in:

 

 • Competentieprofielen; beter op elkaar afgestemde teams
 • Cliëntprofielen; de beste zorg voor de mensen
 • Tevredenheid van medewerkers; meer werkgeluk
 • Financiële en inhoudelijke kansen; stabiliteit en groei

 

Naar het dashboard

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by VGGZ Care

Een moment geduld aub..