Bij VGGZ Care werpen we een frisse blik op zorg en bundelen onze krachten met mensen die écht een verschil willen maken.

Voel jij je aangesproken?

Dan is ons 3-jarig ontwikkelprogramma echt iets voor jou. We leiden professionals op met overstijgende vakinhoud die tot uiting komt in alle sectoren (VG, GGZ, forensisch, jeugdzorg). Wij bereiden je voor op de uitdagingen van morgen.
Dit wil ik!

Wij hebben mensen zoals jij nodig.

Bij VGGZ Care werpen we een frisse blik op zorg. Dat doen we door buiten gebaande paden te treden, maar voornamelijk door onze krachten te bundelen met mensen die écht een verschil willen maken. Mensen zoals jij. Collega’s die net als wij een vernieuwende kijk hebben op zorg en onderdeel willen uitmaken van iets groters. Samen blazen we het stof van het huidige imago van de zorg!

Zo pakken we het aan:

 • 1. Projectmatig werken
  Als zorgprofessional bij VGGZ Care ga je in de eerste twee jaar projectmatig werken bij onze VGGZ-partners. We werken alleen samen met zorgpartners die willen veranderen en onze hulp inzetten om verder te komen. Wij ondersteunen hen bij de hulpvraag en op deze manier krijg jij de kans om je te oriënteren en ontwikkelen op verschillende inhoudelijke zorgproblematiek en zorginstellingen. 
 • 2. Ontwikkeling en opleiding
  Tijdens dit 3-jarige traject word je door onze experts van Centrum2020 opgeleid in de veranderde cliënt problematiek in onze sector. Je leert niet alleen je cliënt beter kennen, je krijgt ook meer inzicht in jezelf en waar je graag heen wilt. Je vers opgedane kennis kun je meteen toepassen waar het telt: in de praktijk. 
 • 3. Next steps
  Na twee jaar kijken we samen wat de beste volgende stap is voor jou. Welke zorgorganisatie werd je echt blij van en zou je eventueel vast in dienst willen gaan? Of krijg je juist heel veel energie van projectmatig werken en wil je dat graag blijven doen? Door alle ervaring heb jij jezelf beter leren kennen en wij jou ook. Zo leggen we samen het fundament voor een duurzame werkomgeving waar jij het echt naar je zin hebt en vol zelfvertrouwen aan de slag kunt.

Onze werkwijze

 • 1. Laat van je horen We willen graag weten wie je bent. Stel jezelf voor en solliciteer bij ons via de website.
 • 2. Kennismaking We gaan in gesprek om elkaar te leren kennen en te kijken of we bij elkaar passen.
 • 3. Plannen maken Als er een match is, doen we je een aanbod om als onderdeel van team VGGZ jouw talenten te verkennen binnen de zorg. Samen maken we jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.
 • 4. Starten We gaan in gesprek met onze partners over jouw ontwikkelingsplannen en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer er een geschikte plek is gevonden, kun je van start!

Solliciteer nu

Zo herken ken je een VGGZ Care
Professional:

 • Proactief We nemen het voortouw. Door te anticiperen op de behoeftes van onze doelgroep, verbeteren we de algehele zorgkwaliteit. Maar we zijn ook eager om onszelf te blijven verbeteren. We zien graag dat je plezier hebt in wat je doet, want dan straal je dat ook uit. Heb je ambities? Mooi. Laat maar zien!
 • Likeable We zijn energiek en spontaan. We winnen harten door oprecht contact te leggen. Door onszelf te zijn. Omdat we er dezelfde denkwijze en doelen op na houden, kunnen we het ook erg goed met elkaar vinden. Hierdoor is de vibe op kantoor altijd fijn en is iedereen hier graag te vinden.
 • Positief We werpen een frisse blik op zorg en pakken het anders aan. Alleen zo kunnen we een diepgaand verschil maken. De focus ligt daarbij op het positieve. We gaan niet voor ‘minder slecht’. We gaan voor beter. Het beste zelfs. Met ons aanstekelijke enthousiasme willen we iedereen om ons heen empoweren.
 • Baanbrekend Als onze ervaring ons iets geleerd heeft, is het dat problematiek zich in de praktijk lang niet altijd in een hokje laat stoppen. Dus doen we dat ook niet. Door onze expertise uit te breiden op meerdere gebieden, werken we domeinoverstijgend en buiten gebaande paden. Samen brengen we kwaliteit en plezier terug, in teams én in de gehele sector.

Word jij hier enthousiast van en wil je ons team joinen? Laat van je horen

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by VGGZ Care

Een moment geduld aub..